Hírek

 eduIDT_Logo

A 2022-ben az ERASMUS+ program keretében elindult eduIDT (https://www.eduidt.eu/) projekt egy újabb mérföldkőhöz érkezett.

startpro

Építs sikeres vállalkozást itthon és szerezz hozzá akár 5 millió forint támogatást! 

Láthatatlan iskola

A Láthatatlan Iskola önkéntes mentorprogramjához olyan fiatalokat keresnek, akik szabadidejükben szívesen adnák át tudásukat, hogy azzal egy hátrányos helyzetű gyermek jövőjét segítsék.

Korszerű informatikai tudást kapnak és versenyképes diplomát szerezhetnek a Debreceni Egyetem Informatikai Kar hallgatói. Az IK továbbra is olyan képzési lehetőségeket kínál, melyek szervesen kapcsolódnak az adattudományhoz és a mesterséges intelligenciához. A 2024-es általános felvételi eljárásban három alap- és egy osztatlan képzés, valamint öt mesterszak közül választhatnak a felvételizők.

Frissen végzett informatikai szakemberek kapták meg diplomájukat az Informatikai Kar oklevélátadó ünnepségén. A Debreceni Egyetem Díszudvarán tartott ceremónián mintegy kétszáz, nappali és levelező tagozaton végzett hallgató vehette át a diplomáját.

GCP Meetup

Online meetup a GDG Cloud Budapest közösségben.

UDEal és stUDinnovate

A Debreceni Egyetem Innovációs Ökoszisztéma Központja újra meghirdette a hallgatók számára a stUDinnovate Ötletfejlesztési Programot, valamint a UDeal – program új vállalkozás indítására workshopsorozatot.

A mesterséges intelligenciát érintő aktuális kérdésekről tanácskoztak egy rendhagyó egyetemi workshopon hallgatók és fiatal oktatók. Az eseményen elhangzott, hogy a technológia a Debreceni Egyetem valamennyi tudományterületére és az intézmény életének számos szegmensére hatással van.

Excel Winter School

Lehetőség a hallgatók számára, hogy február elején részt vegyenek Máltán az MCAST téli iskolájában.

BIPCLUSION #2

Nemzetközi csapat tagjaként, izgalmas ICT témák, virtuális mobilitás, majd egyhetes utazás Valenciába 2024 májusában, és 3 kredit - röviden így foglalhatnánk össze mi is várható a BIPCLUSION #2 projektben.