Gyere az IK-ra!

Én is iDE járok!

- hallgatóink véleménye -

 

 

Már gyermekkoromban tudtam, hogy az informatikával szeretnék foglalkozni, és kezdettől fogva a Debreceni Egyetemre szerettem volna jelentkezni. A karon kiváló oktatók alkotják a tanári gárdát, melyet különböző helyi cégek tapasztalt szakemberei is kiegészítenek, akik különböző karrierlehetőségeket is felajánlanak a diákoknak. Sok olyan vizsgát is le lehet tenni, amit a világ vezető cégei is elismernek.

nemeth

                   Németh Nándor PTI BSc

 

 

Ha úgy állsz a dolgokkal, mint én, és érdekel az informatika, a matematika, valamint a gazdasági élet is, remek választás lehet számodra a gazdaságinformatikus szak. Nagyon színes a tantervünk, a mesterséges intelligenciától kezdve a programozáson át a pénzügyi ismeretekig számtalan ismeretre szert tehetsz, ezért úgy gondolom, hogy a képzés biztos alapot ad több irányba is. Szerencsére a közösség is nagyon összetartó itt, az Informatikai Karon, így ha bármi kérdés adódna, a felsőbb évesek mindig szívesen segítenek.

zsambok
                         Zsámbok Anna GI BSc

 

 

Már az alapképzést is a Debreceni Egyetem Informatikai Karán végeztem el, és mesterképzésre is ide jelentkeztem, mert szerintem szakmailag nagyon magasan képzett és elismert oktatók dolgoznak itt. BSc-s szakdolgozatomat az önvezető autókért felelős laborban készíthettem el, ami egy tökéletesen felszerelt és modern környezetet biztosított számomra. Ezen felül rengeteg barátra és kollégára tettem szert az egyetemi tanulmányaim alatt, akik felbecsülhetetlen értéket képviselnek a jövőm szempontjából.

zolnai
                         Zolnai Csaba, MI MSc

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 12. 11. 10:18