Digitaltech EDIH projekt

Digitaltech EDIH projekt logo

Mi az EDIH?

European Digital Innovation Hubs

Az EDIH (European Digital Innovation Hubs) az Európai Bizottság meghatározása szerint olyan szolgáltató jellegű szervezet vagy konzorcium, amely digitális transzformációban támogatja a vállalkozásokat (különösen a mikro-, kis- és középvállalkozásokat), illetve az állami szektor intézményeit. Az EDIH háttértámogatást biztosít azon vállalkozások, intézmények részére, akik fejleszteni szeretnék üzleti/termelési folyamataikat és szolgáltatásuk javítása érdekében digitális technológiákat használnának fel. Teszi mindezt a különböző technológiák (pl. kiberbiztonság, blokklánc) bevezetés előtti tesztelésével és ezekhez kapcsolódó tanácsadással, illetve készségfejlesztéssel, képzések szervezésével. Továbbá segítséget nyújt a finanszírozási források, tőkebevonási lehetőségek megtalálásában, valamint a témában érdekeltek összekapcsolásában.

Az EDIH-ek hálózatba szervezése révén olyan non-profit egyablakos ügyintézési helyek létrehozatala a cél, amelyek valamennyi vállalkozás számára hozzáférhetővé teszik a legfrissebb digitális technológiákat.

Tudjon meg többet az EDIH-ről a hivatalos oldalon!

Képzéseink:

A képzéseinken online és személyes (Debreceni Egyetem, Informatikai Kar - 4028 Debrecen, Kassai út 26.) formában is részt vehet.

Korábbi képzéseink:

2024 Májusi képzéseink

2024 Áprilisi képzéseink

2024 Februári képzéseink 

2024 Januári képzéseink 

2023 Novemberi képzéseink

2023 Októberi képzéseink 

Aktuális szolgáltatásaink:

A képzések mellett lehetőség van térítésmentes egyedi tanácsadásunk igénybevételére is kiberbiztonság és blockchain kérdésekben, amelyre egész évben folyamatosan jelentkezhetnek az alábbi email címen: torok.adrienn@inf.unideb.hu

 

Vezető: Dr. Pintér-Huszti Andrea Cím: 4028 Debrecen Kassai út 26

Projekt koordinátor: Török Adrienntorok.adrienn@inf.unideb.hu ügyvivő-szakértő

 

A „DigitalTech EDIH” c. projekt megvalósulását Magyarország Kormánya, illetve a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

EU tars. logoEDIH logo

Legutóbbi frissítés: 2024. 05. 16. 08:07