Pályázati felhívás hallgatók számára - BIPCLUSION #2

Nemzetközi csapat tagjaként, izgalmas ICT témák, virtuális mobilitás, majd egyhetes utazás Valenciába 2024 májusában, és 3 kredit - röviden így foglalhatnánk össze mi is várható a BIPCLUSION #2 projektben.

Keresünk olyan DEIK hallgatókat akik szívesen részt vennének az ERASMUS+ program által támogatott "BIPCLUSION: ICT skills for software design" elnevezésű projektben, melyben a rendező országbeli spanyol hallgatókon kívül horvát, szlovák és francia diákok és oktatók vesznek részt.

A projekt formailag egy úgynevezett BIP (Blended Intensive Program), melynek lényege, hogy a résztvevők először egy virtuális (2024. február 12 - május 3), majd egy fizikai mobilitás (május 5 - 12) során dolgoznak egy nemzetközi hallgatói csapat tagjaként egy témán egy-két témavezető irányításával. Hetente kb. 3-4 óra elfoglaltságra lehet számítani a virtuális részben. A témák érintik a mobilalkalmazás tervezést; vállalkozói ismereteket; illetve 3D modellezés, nyomtatás alkalmazási lehetőségeit. A projekt résztvevői a felkínált témák közül csak eggyel fognak részletesebben foglalkozni,
de Valenciában megismerhetik a többi csapat munkáját is.

A fizikai mobilitáshoz ösztöndíjat biztosít az ERASMUS+ program kb. 490 EUR értékben a résztvevő hallgatóknak, melyen felül a szervező Technical University of Valencia ebédet (H-P) biztosít az egyetemi menzán, illetve igény esetén a szállást is állják egy hostelben. A projekt munkanyelve az angol, és a projekt sikeres teljesítéséért 3 kredit szerezhető, mely szabadon választhatónak elszámolható. A rendező egyetemen és a DE-n kívül a University of Zagreb, University of Dubrovnik, University of Zilina és az IMT Atlantique (Brest) hallgatói, oktatói vesznek részt. A tavalyi hasonló projekt beszámolója: https://inf.unideb.hu/hirek/egyhetes-muhelymunkaval-zart-bipclusion-projekt

További információ: Zichar Marianna (zichar.marianna@inf.unideb.hu) és Papp Ildikó (papp.ildiko@inf.unideb.hu)


Jelentkezésként angol nyelvű CV-t és motivációs levelet, valamint Neptunból generált tanulmányi eredményt várunk a zichar.marianna@inf.unideb.hu címre, BIPCLUSION tárggyal.


Jelentkezési határidő: 2023. december 18.

bip

bip

bip

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 12. 04. 17:12