Upp! - Programozói pályázat a Debreceni Egyetem hallgatói részére

 

Upp! címmel írt ki programozói pályázatot az EPAM Systems, az egyéni megmérettetést kizárólag a Debreceni Egyetem jelenlegi (aktív vagy;passzív státuszú)hallgatói részére indította a cég. 

A leadási határidő április 9-ig meghosszabbítva.

A vállalkozó szellemű hallgatóknak egy programot kell írniuk, ami segít valamilyen mindennapi feladatuk ellátásában például az alábbi területek egyikén: 

  • Okos otthon 
  • Időbeosztás / szervezés 
  • Sport / szabadidő / hobby 
  • Házimunka, kert, felelős állattartás 

Az elvárás egy önállóan készített (parancssoros/webes/asztali) Java alkalmazás létrehozása, a pályázat benyújtásának módja: angol vagy magyar nyelvű github repo + demo video elküldése 2021. április  9. éjfélig az Upp! weboldalon

Az előzetes értékelés alapján a zsűri április 16-ig kiértesíti az öt legígéretesebb pályázat beküldőjét, és felkéri őket, hogy külön meetup keretében prezentálják munkájukat. A szervezők által értékelt és rangsorolt megoldások közül a három legjobb megoldás jutalomban részesül. A prezentációt a közönség is értékelni fogja szavazatával, a legtöbb like-ot kapó prezentáció pedig közönségdíjban részesül. 

A szervezők konzultációs lehetőséget is biztosítanak az érdeklődőknek, melyet előregisztráció után vehetnek igénybe. Ehhez egy e-mailt kell küldeni az upp@epam.com címre a pályázó nevének megadásával. A felvetett kérdésekre az EPAM szakértői 48 órán belüli válaszolnak az Upp! Teams csatornán

 

Részletekweboldalon

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:52