Szakmai gyakorlat a Morgan Stanleynél

Kilenc területen várja a Morgan Stanley azoknak a hallgatóknak a jelentkezését, akik szeretnék fejleszteni szakmai tudásukat és gyakorlati tapasztalatot szerezni a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cégénél. 

A vállalat teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaik a világ 42 országában található több mint 1300 irodában dolgoznak. 

A Morgan Stanley 2006-ban nyitotta meg ügyviteli és informatikai szolgáltató központját Budapesten. A magyar leányvállalat fő feladata az anyacég üzleti tevékenységeinek támogatása pénzügy, informatika, matematikai modellezés, hitelkockázat-és piacelemzés, értékpapír kereskedés jogi dokumentáció területeken.  

Az Informatika divízió innovatív megoldásokkal segíti a pénzügyi feladatok magas színvonalú ellátását. Jelentős Informatikai befektetéseik lehetővé teszik fejlett kereskedési rendszerek, modellező és szimulációs szoftverek, valamint elemző és biztonsági rendszerek kifejlesztését és működtetését, beleértve az azokat támogató infrastruktúrát. 

Tekintettel a COVID-19 (koronavírus) folyamatos terjedésére, minden interjút telefonon vagy virtuális kapcsolaton keresztül folytatunk a jelöltek és alkalmazottaink védelme érdekében. 

Az aktuális felhívások megtekinthetőek az alábbi linken: 

https://inf.unideb.hu/hu/aktualis-palyazatok 

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:52