SmartSoc projekt

Hétfőn, azaz 2021. február 15-én elstartolt az Erasmus+ KA203 pályázat által támogatott SmartSoc  (Education of future ICT Experts) projekt idei megvalósítása. A projekt koordinátora Dr. Peter Marton, a Zsolnai Egyetem docense köszöntette a résztvevőket az online megnyitó ünnepségen, majd a Faculty of Management Science and Informatics dékánja is üdvözölte a hallgatókat, oktatókat. A 13 európai intézmény hallgatói, köztük 3 DEIK-s mester hallgatóval (Gulácsi Ádám,  Pintér Balázs, Veres Tamás), először virtuális mobilitás keretében kezdik a munkát a témavezetőikkel, majd remélhetőleg májusban Valenciában fog a közös munka befejeződni. A témavezetők által felvázolt ötletek alapján a hallgatói csoportok startup cégek beindításán fognak fáradozni.

Ha szeretnéd nyomon követni a témákat, akkor az alábbi, szabadon elérhető Moodle platformon vendégként bejelentkezve megteheted: https://moodle.uniza.sk/public/login/index.php

 

Keresd a "Blended Mobility" részt a kurzus kategóriák között. Válaszd előbb a "Blended Mobility 2021"-t, majd a "2021 Guest Open Access Course"-t. 

 

A következő tanévben is folytatódni fog a program, így akár jövőre pályázhatsz és csatlakozhatsz is a SmartSoc projekthez!

  

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:57