Nyílt Napok

Informatikai Kar Nyílt Napja

Online DEIK nyílt nap

2021. febr. 4.

Kezdés: 17.00.

Megrendezés módja: online

A Nyílt nap anyagai elérhetőek ITT

 

Az interaktív rendezvény Prof Dr. Hajdu András dékán köszöntőjét követően az általános kari tájékoztatóval indul, melynek keretében a felvételizők információt szerezhetnek az induló képzésekről, szakköreinkről, főbb kutatási területeinkről, a kar közösségi életéről, a külföldi mobilitási lehetőségekről, illetve megnézhetik a hallgatóinkkal készült interjúkat, és a karunkat bemutató videóanyagokat. Ennek a blokknak a végén lehetőségük nyílik a felvételi eljárással kapcsolatos kérdések feltevésére a chat funkció segítségével. Ezt követően az érdeklődőkkülön meetingekhez csatlakozhatnak, melyeken az egyes szakjainkkal kapcsolatos részletes tudnivalókat ismerhetik meg, majd a chat funkció segítségével a képzésekkel kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni. 

Az eseményhez az alábbi linkeken lehet csatlakozni:

 

Általános kari tájékoztató : link
(Jelszó: DEIK)

Gazdaságinformatikus képzés tájékoztatója: link
(Jelszó: DEIK)

Mérnökinformatikus képzés tájékoztatója: link
(Jelszó: DEIK)

Programtervező informatikus képzés tájékoztatója: link
(Jelszó: DEIK)

Tanárképzés tájékoztatója: link
(Jelszó: DEIK)


DExpo

Az Informatikai Kar nyílt napjait hagyományosan a Debreceni Egyetem DExpo kiállítása ideje alatt tartja. Ez általában az adott év novemberének utolsó hetében, két napos eseményként kerül megrendezésre. Ekkor a Debreceni Egyetem főépületében mindkét napon 10 órától vannak a kari tájékoztatók a képzésekről, a felvételi tudnivalókról. Mindkét napon az Informatikai Kar önálló standdal jelenik meg, ahol szóróanyagokat kaphatnak az érdeklődők, valamint személyre szabott információkkal látjuk el a diákokat, szüleiket.

Az Informatikai Kar épületében (Kassai úti Campus) mindkét napon tájékoztatók és érdekes szakmai előadások hangzanak el. Mindig ajánlunk a campusra érkező diákoknak látogatható órákat is.

Külön kérésre, lehetőség van előzetes egyeztetést követően középiskolás diákok fogadására az Informatikai Karon. Ekkor a karon futó képzések, az infrastrukturális feltételek bemutatása mellett lehetőség van a tanulóknak egyetemi előadások látogatására, valamint betekintést nyerhetnek az egyes kutatólaborok munkájába is.

Legutóbbi frissítés: 2023. 02. 14. 10:17