Ipari vizsgák (kreditszerzés és további információk)

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara elkötelezett amellett, hogy a hallgatók tanulmányaik során olyan ipari tanúsítványokat szerezzenek meg, amelyeket diplomájuk átvételét követően a munkaerőpiacon jelentős előnyökkel hasznosíthatnak. Ennek a célnak a támogatására került kialakításra a karon a CERTIPORT vizsgaközpont, melynek keretében a világ vezető cégeinek tanúsítványai szerezhetőek meg.

Részletek

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy bizonyos vizsgák sikeres teljesítése esetén a gazdaságinformatikus, mérnökinformatikus és programtervező informatikus alapképzésen a kar aktív féléven levő hallgatója (2017 és 2021 mintatanterv) kérje a vizsga elfogadását három kredit értékben, jeles érdemjeggyel.

Kötelezően választható/speciális ismeretek blokkba az alábbi sikeres vizsgák fogadtathatóak el:

Programtervező informatkus BSc:

Mérnökinformatkus BSc:

Gazdaságinformatikus BSc:

A képzésen előírt kreditszámon felül az alábbi sikeres vizsgák fogadtathatóak el:

Programtervező informatikus BSc:

Mérnökinformatikus BSC:

Gazdaságinformatikus BSc:

Az elfogadtatás közvetlenül a sikeres vizsga után a helyszínen vagy a Neptunban elérhető kérvény kitöltésével lehetséges; a kérvény mellé a sikeres vizsgát és az eredményt igazoló tanúsítványokat is csatolni kell.

Kapcsolat: to@inf.unideb.hu

Az alábbi linken elérhető pályázati felhívás keretében a kar támogatni kívánja azon hallgatókat, akik a vizsgaközpont keretében sikeres vizsgát tettek és ezáltal ipari tanúsítványt szereztek:
https://inf.unideb.hu/palyazati-felhivas-ipari-tanusitvanyok-megszerzesenek-tamogatasa

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 19. 21:52