Választható tantárgy az IT Services kihelyezett tanszékén!

 Debreceni Egyetem és az ITSH 2011. februárjától speciális oktatási-kutatási egységet hozott létre Infokommunikációs Rendszerek Üzemeltetése Kihelyezett Tanszék néven.

Az ITSH Tanszék az Informatikai Kar kötelékein belül működik, tantárgyi struktúráját a Debreceni Egyetem és az IT Services Hungary közösen alakították ki. Az Informatikai Karon tanuló diákok a tanszék meghirdetett, kreditált tantárgyait az IT Services szakembereinek segítségével sajátíthatják el egy szemeszter alatt.

A Tanszék helye: ITSH Debrecen, Tudáspark, 68-as terem

A Tanszék hallgatóinak száma: 15-25 fő /szemeszter

A jelentkezés előfeltételei: angol nyelvtudás

Bekerülési szűrő: szintfelmérő az élő angol nyelvtudásról

Tantárgyak száma: 12

Előadások nyelve: magyar/angol

Előadóink az ITSH nagy tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberei, vezetői. A hallgatók az ITSH különböző üzletágainak tevékenységéről, alkalmazott technológiákról szerezhetnek ismereteket, fejleszthetik szakmai angol nyelvtudásukat. Minden harmadik modul után a hallgatók 15 perces tesztet írnak, mely 10 kérdést tartalmaz. A kurzus végén gyakorlatorientált projektfeladat összeállítása a cél, melynek értékelése és a teszteredmények átlaga adja meg a végső jegyet.

A képzés 5 kreditpontot ér a BA követelményekből, amit a szemeszter során lehet megszerezni, a vizsgaidőszak alatt.

Jelentkezés

Amennyiben az „IT Szolgáltatások gyakorlati megvalósítása nagyvállalati környezetben” nevű tantárgyat választod, erre számíthatsz:

A kurzus 2020. február 13-án indul!

A mindössze egy féléves tantárgy teljesítéséért 5 kreditet kapsz, ráadásul sok hasznos információt és gyakorlati példákat ismerhetsz meg az alábbi témákról:

  • Project management
  • ITIL Based Operations
  • T-Systems Network Solutions
  • Exchange, Active Directory
  • Server Environment
  • Mobil management & IT security
  • Cloud Computing
  • Enterprise Application Development
  • Service Delivery Management
  • IT Security
  • Storage & Cluster

Az ITSH munkatársai által tartott előadások, a cég Debrecen, Vezér utcai telephelyén, minden csütörtökön 13:30 – 17:00 között lesznek megtartva.

A megszerzett tudást egy projekt keretében a gyakorlatban is ki tudod próbálni, ahol egy neves gyártó cég IT szolgáltatásainak portfólióját rakhatod össze!

Bár a képzés nyelve magyar (angol nyelvű prezentációkkal), de a programon való részvétel feltétele B1-B2 szintű nyelvtudás. Ezért a regisztrációt követően az angol nyelvtudás felmérésre kerülhet.

Az órarendet innen tudod letölteni!
A kurzusra való jelentkezési lapot pedig innen tudod letölteni!

Érdeklődés esetén keresd a tanszéki felelőst, aki a további részletekkel és a jelentkezéssel kapcsolatban is rendelkezésedre áll.

Várjuk jelentkezésedet az ITSH Tanszékre Neptun-on keresztül, a tantárgyfelvétel ideje alatt!

Felhívás

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:52