Ujvári János diplomadíj-pályázat felhívás végzős hallgatók részére

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2024/2025. tanév őszi félévében ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj-pályázatot, melynek célja a szellemitulajdon-védelmi ismeretek növelése az alap- és mesterképzésben részt vevő végzős hallgatók körében.

Az Ujvári János diplomadíj-pályázat célja segíteni a felsőoktatási tanulmányaik végéhez közeledő hallgatókat, hogy diplomadolgozatuk témáját megfelelő szakmai támogatás mellett szellemitulajdon-védelmi szempontból is megvizsgálják, és feltérképezzék az általuk választott téma szellemitulajdon-védelmi vonatkozásait, illetve oltalmazhatósági lehetőségeit.

A pályázaton való részvétel során a hallgatók értékes szakmai képzést kapnak térítésmentesen, valamint szakmai támogatást pályázati anyaguk elkészítéséhez. A legjobb pályázatok öt kategóriában 250, 200 és 150 ezer forint értékű anyagi elismerésben részesülnek.

A pályázat őszi ciklusára való jelentkezés határideje 2024. december 2, a pályázati anyagok leadásának határideje pedig 2025. március 21.

A pályázat felhívás és részletei itt érhető el: Ujvári János diplomadíj-pályázat felhívás

Legutóbbi frissítés: 2024. 10. 14. 10:10