SAP Training

A program célja

A program célja, hogy a résztvevőknek egy SAP Certified Development Associate- ABAP with SAP NetWeaver 7.40 (C_TAW12_740) vizsgához szükséges tudásanyagot átadjon a 3 féléves képzés során. Ez idő alatt a hallgatók megkapják a kellő ismereteket ahhoz, hogy sikeresen teljesítsék az említett vizsga követelményeit és megszerezzék a cerificate-t.

A program felépítése

  • SAP vállalat irányítási rendszer programozása (ABAP)
    • Az informatikai karon GI MSc és PTI BSc és MI BSc szakon meghirdetett második féléves kurzus.
  • ABAP Training 1
    • Tanórán kívűli képzés, melyen az előző kurzus sikeres teljesítése után díjmentesen vehetnek részt a hallgatók.Szakmai gyakorlatként is elszámolható.
  • ABAP Training 2
    • Tanórán kívűli képzés, melyen az előző kurzus sikeres teljesítése után díjmentesen vehetnek részt a hallgatók. Szakmai gyakorlatként is elszámolható.

Tematika

A 3 féléves képzés teljes egészében lefedi a C_TAW12_740 - SAP Certified Development Associate- ABAP with SAP NetWeaver 7.40 vizsga követelményeit. Ez a tudásanyag önállóan csak több SAP trainig (kb 10 training anyaga) keretében lenne elsajátítható és jelentős anyagi költséggel (több millió forint) járna. Ezt kínáljuk diákjainknak, mellyel rendelkezve már jó eséllyel indulhatnak a fent említett vizsgán. 
Részletes tematika letölthető itt.

Kik jelentkezhetnek?

A program első kurzusa (SAP vállalat irányítási rendszer programozása (ABAP)) GI MSc szakon kötelező tantárgy, PTI BSc és MI BSc szakokon pedig egy szabadon választható kurzusként kerül meghirdetésre. A gazdaságinformatikus hallgatóink képzési menetébe illeszkedő egyre népszerűbb témát így szeretnénk elérhetővé tenni programtervező informatikus hallgatóink számára is. A szabadon választható kurzusra való jelentkezést egy elbeszélgetés során véglegesítjük a regisztrációs héten.

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:52