Pályázat mentori feladatok ellátására

A 2023/2024-es tanévben tovább folytatódik a Mentorprogram, így ismét pályázatot hirdetünk a mentori feladatok ellátására.


Várjuk mindazon hallgatók jelentkezését, akik szívesen segítenék az egyetemre újonnan belépő társaikat. Mint ahogy gólyaként a felsőbb évesek maguk is megtapasztalhatták, az egyetemi élet új kihívásokat tartogat a középiskolás évekhez képest, ezért nagy segítség, ha van olyan felsőbb éves, aki útmutatást tud nyújtani és megosztja tapasztalatait a gólyákkal.
Érdemes megragadni a lehetőséget mindazoknak, akik fejleszteni szeretnék társas készségeiket, kipróbálnák maguk csoportvezetőként. A mentorok munkájuk elismeréseként havi ösztöndíjkiegészítésben részesülnek. A mentortevékenység során megszerzett gyakorlati tudás és tapasztalat remekül hasznosítható később a munkaerőpiacon is. 


Jelentkezési határidő: 2023. május 26.


A mentor feladatai:
•    A mentor legfontosabb feladata, hogy felkészítse az első éves hallgatókat az önálló egyetemi életre, valamint segítse őket az intézményi beilleszkedés folyamatában.
•    Informál az aktuális pályázatokról, hallgatói juttatásokról és ösztöndíjakról.
•    Tanácsokat ad tanulmányi ügyekben.
•    Havonta egy alkalommal konzultációt tart a mentoráltak részére.
 
Jelentkezés az alábbi e-mail címre küldött rövid (10-15 mondatos) motivációs levél elküldésével történik: hegedus.bence@inf.unideb.hu

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 19. 10:24