Lezárult a SmartSoc projekt első éve.

Sajnos a járvány miatt az első éves munkát lezáró workshop is online, de jó hangulatban került megrendezésre. A DEIK-t képviselő 3 hallgató (Uzonyi Noémi, Erős Bence, és William Simon) különböző témákon dolgozott, de mindannyiuk csapata sikeresen bemutatta a tervezett startup céget technológiai, üzleti és társadalmi hasznosulás oldaláról.

 

Még 2 év hátra van a projektből! Hamarosan kezdődik a 2020/21-es tanévben megvalósítandó tevékenységekhez a hallgatók toborozása. A 2021 májusi workshop tervezett helyszíne Valencia lesz, ahova a most lezárt projektrész hallgatói is meghívást kaptak!

 

Néhány érdekesség:

A projekt Moodle felületét 72 résztvevő használta. A második legaktívabb felhasználó Erős Bence lett, míg a negyedik William Simon.

Négy kontinens 15 országa képviselte magát a projektben (Európán kívüli ausztrál, nepáli, szíriai, orosz és nigériai résztvevő is volt).

A workshophoz használt MicroSoft Teams -en közel 700MB megosztott adat keletkezett, melyből 735 percnyi videófelvétel.

A projekt szervező bizottságában, a szakmai program megvalósításában, illetve a DEIK csapat koordinálásában Papp Ildikó és Zichar Marianna vett részt.

A projekt honlapja: https://www.smartsoc.uniza.sk

A projekt Facebook oldala: https://www.facebook.com/smartsocproject/

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:57