Generative AI with Diffusion Models NVIDIA workshop és ipari tanúsítvány

A "Generative AI with Diffusion Models" című hivatalos egy napos NVIDIA workshop két különböző alkalommal, 2024. május 31-én, illetve 2024. június 08-án online kerül megtartásra.

A képzés a korszerű képgenerálás területét járja körül, és a felsőoktatásban tanuló diákok számára ingyenes. A résztvevők a workshop végén egy szakmai feladat megoldásával hivatalos NVIDIA ipari tanúsítványt szerezhetnek.

A képzés online, angol nyelven kerül megtartásra a Debreceni Egyetem hivatalos NVIDIA nagykövetei (Dr. Hajdu András, Bogacsovics Gergő) által.

A regisztráció során a hallgatók a május 31 és június 08 napok közül választhatják ki a számukra alkalmas napo(ka)t. Nagyszámú jelentkezés esetén azonban előfordulhat, hogy átcsoportosításra kerül sor a napok között. Minden workshop 9:00 és 17:00 óra között kerül megrendezésre (CET, UTC+2) angol nyelven, online formában. A szabad helyek száma (a szükséges felhő erőforrásokra való tekintettel) korlátozott. Magasabb számú jelentkezés esetén várhatóan további workshopok kerülnek meghirdetésre később.

Az érdeklődő hallgatóknak 2024. május 30 délután 4 óráig kell kitölteniük a workshopra való jelentkezéshez szükséges előzetes regisztrációs űrlapot. Az űrlap és rövid kurzusinformáció az alábbi linken érhető el:

https://forms.office.com/e/eJAQEpg3iY

A workshophoz kapcsolódó egyéb technikai információkról a résztvevők a regisztrációt követően kapnak tájékoztatást.

Legutóbbi frissítés: 2024. 05. 23. 15:33