FUTURE OF FINANCE 2022 konferencia

Olyan rendezvényt szervez a Portfolio 2022 őszére, amilyen még soha nem volt: az egész napos szakmai eseményen a teljes magyar pénzügyi szakma nagy találkozóját rendezik meg a finanszírozási, a biztosítási és a vagyonkezelési ágazat szereplői számára, az IT-szektor élenjáróival és a nem pénzügyi vállalatok pénzügyi-gazdasági vezetőivel kiegészülve. A fogalom, amely összeköti ezeket a szereplőket: a pénzügyek jövője. Bemutatják, merre mozdulunk el e téren rövid távon, és ehhez képest merre van a távoli jövő, számba veszik, mit jósolnak a pénzügyekben a legfiatalabbak elvárásai, bemutatják a Magyarországon még kevésbé elterjedt, jövőbe mutató innovációkat, és a jelen pénzügyi vezetőivel latolgatják a pénzügyi szektor legkülönfélébb területeinek növekedési kilátásait.
Bár a tartalom egészen új és jövőbe mutató lesz, a hozzáadott érték a Portfolio legjobb hagyományait viszi tovább: a Portfolio hagyományainak megfelelően érdekes panelbeszélgetések, előadások és networking lehetőségek biztosítják az október 18-ai Future of finance 2022 konferencia közönségének, hogy megvitassák akár a jelen üzleti lehetőségeit és kockázatait is a fent említett témákban, területeken. Mindenki számára hasznos és érdekes lehet a rendezvény, aki a pénzügyi szektorban vagy annak beszállítói szférájában dolgozik, egyúttal kiváló kapcsolatépítési lehetőséget kínál a nem pénzügyi vállalatok pénzügyi-gazdasági vezetői számára is.


Időpont: 2022. október 18.  


Részvételi lehetőségek: offline és online


Helyszín: Marriott Hotel, Budapest

Regisztrációs link: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-penzugy/portfolio-fut…


Kód: az igényt a hivatal@inf.unideb.hu címen lehet jelezni


A regisztráció során a megjegyzés menüpontban kell feltüntetni a kódot, így nem érkezik majd díjbekérő a regisztráció elküldése után.

A konferencia weboldala: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-penzugy/portfolio-fut…

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:52