24. Gyires Béla Informatikai Nap

Hagyományainkhoz híven december 10-én (pénteken) 24. alkalommal rendezzük meg a Gyires Béla Informatikai Napot, az eseményt a járványhelyzet miatt idén is online, webex felületen tartjuk meg.

A program délelőtt 9 órakor Hajdu András dékán úr megnyitójával és az IK érme fizikai, valamint a hallgatói díjak, oklevelek (Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj, TDK oklevelek, évfolyamelsők oklevelei) virtuális átadásával veszi kezdetét, majd 9.30-tól tudományos előadásokkal folytatódik, melyek tematikája a most megalakult Hajós György Adattudományi Szakkollégium célterületeire összpontosít, de szó lesz a szintén nemrég megalakult debreceni akcelerátor központról is.

11.30-12.30 között egy rendhagyó eseménnyel folytatódik a Gyires Nap. Egy kerekasztal beszélgetés keretében emlékezünk meg a 30 éves programtervező matematikus képzés indulásáról, valamint áttekintjük annak további fejlődését.
Egy rövid ebédszünet után az eseményt 13 órakor a korábbi évekhez hasonlóan oktató-dolgozói értekezlet zárja.

A részletes program megtekinthető a kari honlapon:
LINK

A megnyitót és a díjátadót, a tudományos előadásokat, valamint a kerekasztal beszélgetést a következő linken lehet megtekinteni:
LINK
Jelszó: (ha kéri a webex): DEIK

Legutóbbi frissítés: 2023. 01. 26. 17:52