Accommodation, Restaurants, Buffets

All the information concerning accommodation, expenses, student life can be found on the following websites:

Students’ Cultural and Conference Centre called Lovarda is situated 50 metres from the building of the faculty. In Lovarda you can find a restaurant whose weekly menu can be seen on http://www.lovarda.hu/menü.

The Campus Hotel is located 400 metres from the building of the faculty. A restaurant serving paleo (gluten-free) dishes operates in the hotel.

Other restaurants e.g. vegetarian restaurants, pizza restaurants are located within walking distance.

Coffee, tea and sandwiches can be bought in the buffet of the building of the faculty.

 

Updated: 2018.01.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ