EPAM autósmozi Meetup - Új időpont: Június 10.

2021, május 19 - 17:00
Új időpontban, június 10-én 19 órától kezdődik a Magyarországon először megrendezésre kerülő EPAM Autósmozis / Drive-in Meetup!

Élvezd autód biztonságos kényelméből Samuil Aleksov és Ivaylo Pashov, Szófiában és Prágában már nagy sikert aratott “tech talk” előadását! Samuil és Ivaylo hosszú évek óta erősítik az EPAM Bulgária csapatát, és most Debrecenbe is ellátogatnak. Persze nem személyesen, de az élmény majdnem ugyanaz lesz.

Figyelem, az előadások ANGOL nyelven zajlanak majd!

A rendhagyó meetupnak a debreceni Főnix Csarnok szabadtéri parkolója ad otthont.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció és további tudnivalók:
https://community-z.com/events/drive-in-conf-deb

 

Pár fontos információ:

Az esemény dátuma változhat az aktuális járványügyi előírások vagy az esetleges extrém időjárási körülmények miatt. Ebben az esetben minden érdeklődőt e-mailben értesítünk az időpontváltozással kapcsolatban.

Az esemény során a videók hangját FM rádiófrekvencián sugározzuk. Amennyiben aggódsz, hogy az autód akkumulátora lemerülehet, úgy kérjük, hozz magaddal hordozható FM rádiót vagy bármilyen rádióadás fogására alkalmas eszközt.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.