Universitas Alapítvány 2020-as pályázat

2020, február 5 - 13:00
Universitas alapítvány nappali tagozatos hallgatói, fiatal oktatói és kutatói részére.

Pályázati felhívás

Universitas alapítvány nappali tagozatos hallgatói, fiatal oktatói és kutatói részére.

A pályázat kategóriái:

Hallgatói tudományos eredmény elismerése.

Pályázhatnak a hirdetésben szereplő karok nappali tagozatos, magyar nyelvű képzésben részt vevő hallgatói (alapképzés, mesterképzés, PhD képzés), akik kimagasló tanulmányi eredményeik mellett – az egyetem valamely oktatója vagy kutatója vezetésével – olyan tudományos kutatómunkát, szellemi alkotást hoztak létre, melyet hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, vagy önálló műként stb.) mutattak be.

Fiatal oktatói-kutatói tudományos eredmény elismerése.

Pályázhatnak a hirdetésben szereplő karok (hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező) egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban álló oktatói-kutatói, – 35 éves korig – olyan tudományos eredménnyel, amely hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, önálló műként stb.) magas színvonalával elismerést váltott ki.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. február 25. (kedd) 12 óra

Pályázatok benyújtása: http://uni-pro.unideb.hu

Részletes pályázati felhívás: https://uni-pro.unideb.hu/hu/content/palyazati-felhivas


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.