Pályázati felhívás mester hallgatók számára

2019, január 3 - 09:00
Keresünk 3 vállalkozókedvű, angolul jól tudó hallgatót aki szívesen részt venne a TEAMSOC21 projektben.

A DEIK egy 12 európai egyetemből álló konzorcium tagjaként vesz részt a TEAMSOC21 projektben, mely a korábbi igen sikeresen futó SUSCOMTEC (2011-14) és INNOSOC (2015-2017) projektek szerves folytatása.

Keresünk 3 vállalkozókedvű, angolul jól tudó hallgatót aki szívesen részt venne a TEAMSOC21 projektben, mely májusban egy kéthetes valenciai utazással zárul.

A projektben való részvétel 2 fázisra bomlik:

  • Blended mobility (2019. március-április)
  • Workshop (2019. május 6-17. Valencia)

Pályázat beküldési határideje: 2019. január 13. 23:59

Jelentkezés a DEIK-s csapat vezetőjénél ( ).

Részletek a mellékelt állományban.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ