Szakfordító képzés

2019, június 26 - 14:45
Angol-Magyar / Német-Magyar Informatikai Szakfordító Szakirányú Továbbképzési Szak
  • Kezdete: 2019. szeptember
  • Munkarend: nappali
  • Finanszírozási forma: költségtérítéses
  • Költségtérítés mértéke: 90.000,-Ft/félév
  • Képzési idő: 4 félév
  • Képzés gyakorisága: 14 óra/hét
  • Csoportlétszám: 5 < 12 fő

Részvétel feltétele: BSc vagy főiskolai/egyetemi oklevél a képzési területen, valamint a célnyelven letett államilag elismert B2 szintű (középfokú), komplex (írásbeli+szóbeli) nyelvvizsga.

Megszerezhető szakképzettség neve: angol-magyar /német-magyar informatikai szakfordító

Jelentkezés módja: jelentkezési lap kitöltésével postán vagy személyesen

Jelentkezési lap letölthető: www.ttknyelvoktatas.hu

Csatolandó dokumentumok: diploma másolata, nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata

Szakmai kapcsolattartók: Pákozdy Andrea ( )

Kapcsolattartó: Sári Margit ügyintéző ( )

Elérhetőségek:

  • 4027 Debrecen, Egyetem sgt. 13. (földszint – Titkárság)
  • Tel.: 52/512-924, egyetemi belső mellék: 22244., 73244.
  • Honlap: www.ttknyelvoktatas.hu

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 26.

Egyéb információk:

Az informatikai szakfordító szakirányú továbbképzési szak célja, hogy az informatikai alapképzéssel már rendelkező szakemberek számára olyan magas szintű ismereteket és kompetenciákat nyújtson angol nyelven, melyeket akár szakmájuk művelése során, akár önálló szakfordítói tevékenység keretében is alkalmazhatnak.
A képzés során megszerzett készségek alkalmassá teszik a képzési követelményeket sikeresen teljesítő szakembereket, hogy szakmájuk angol nyelvű szakirodalmát az eredetivel azonos színvonalon, tartalmilag és stilisztikailag helyesen legyenek képesek fordítani célnyelvről magyar nyelvre és magyarról célnyelvre. Emellett a képzés biztosítja, hogy végzett szakembereink képesek legyenek felsőfokú színvonalon idegen nyelven írásbeli és szóbeli szakmai jellegű szövegek létrehozására és idegen nyelven, felsőfokon szakmai és általános nyelvi társalgást folytatni.

PLAKÁT


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.