Smart City Challenge

2020 második felében kerül megrendezésre az MCC-DJPlab Smart City Challenge csapatverseny a Mathias Corvinus Collegium diákjainak, valamint a DJPlab és a Civitas Sapiens szakértőinek szervezésében. A tavalyi nagy siker után idén a verseny témája az okos egyetemi campus, illetve ennek innovatív módon történő fejlesztési lehetőségei.

 

A megmérettetésre egyetemi alap- vagy mesterszakos tanulmányokat folytató diákokból álló, három fős csapatok jelentkezését várjuk. A versenyzők három fordulón keresztül mérhetik össze tudásukat és kreativitásukat. 

Az első helyezést elérő csapat részt vehet a barcelonai Smart City Expo konferencián, valamint 200.000 Ft ösztöndíjban részesül. Emellett a többi döntős csapat is értékes nyereményekkel gazdagodhat. A több mint 1,5 millió forint értékű összdíjazás mellett szakmai előadásokkal, mentoring hétvégével, csapatépítéssel és networking lehetőséggel készülünk. Ezen felül mentoring különdíjaink által a versenyzők ötlete akár meg is valósulhat.

 

Így lesz az MCC-DJPlab Smart City Challenge több mint egy verseny.

 

Amennyiben úgy gondolja, hogy diákjai számára jó lehetőség a megmérettetés és hasznos tapasztalatokat szerezhetnek általa, kérjük, juttassa el Számukra a versennyel kapcsolatos információkat. 

 

A verseny honlapja: https://smartcitychallenge.hu/

A Facebook oldala: https://www.facebook.com/mccsmartcitychallenge/

A Facebook esemény elérhetősége: https://www.facebook.com/events/1304243019775066/

 

A jelentkezési határidő és az online forduló beküldési határideje: 2020. szeptember 20., 23:59.

Frissítés dátuma: 2020.09.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.