"A rendezvény elmarad" 2020 tavasz Informatikai Szakmai Napok

2020, március 2 - 09:30
A Debreceni Egyetem Informatikai Karán 22. alkalommal, 2020. április 6 - 7-én kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Napok előadássorozat.

Hallgatók számára fontos információk:

Az elő-regisztráció csak azoknak a diákoknak szükséges, akik az eddig megrendezett szakmai napok egyikén sem regisztrált diákigazolványa segítségével.

 

A regisztrációhoz diákigazolvány szükséges (mely tartalmazza a 10 számjegyű kódot és a hozzá tartozó vonalkóddal).

Az Informatikai Szakmai Napokon az előadásokon való részvételt a diákigazolvány vonalkódjának leolvasásával rögzítjük.

A rögzített előadásokon való részvétel az alapja a tombolasorsolásnak és a rendezvény végén kiadott igazolásoknak, amit a tanári felajánlásoknál lehet beszámíttatni!

 

Bővebb információ: https://inf.unideb.hu/hu/iszn2020tavasz


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.