Programozói Verseny

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara minden évben megrendezi a Regionális Programozó Csapatversenyt.

Néhány információ a versenyről:

  • A verseny értékelése emberi szubjektivitástól független, automatikus kiértékelő rendszerrel történik. (Ennek kipróbálására biztosítunk lehetőséget még a verseny előtt: interneten keresztül lehet mintafeladatokat letölteni, s a megoldásokat a kiértékelő rendszerbe beküldeni.)
  • Csapatonként egy számítógépet biztosítunk a versenyen a feladatok megoldásához, így a csapattagok egyik feladata a rendelkezésükre bocsátott gép optimális kihasználása lesz.
  • A versenyen igyekszünk értékes díjazással jutalmazni a legjobban teljesítő csapatokat.
  • A verseny győztes csapata (a csapattagoknak járó értékes díjak mellett) egy vándorserleget is elnyer, melyet a győztes csapat iskolája tarthat magánál egy évig.
  • A nevezéseket a beérkezésük sorrendjében igazoljuk vissza; előreláthatólag maximum 50 csapatot tudunk fogadni a versenyen.

A verseny kiírása és szabályzata, valamint a kapcsolódó rendezvényekről további információk az alábbi honlapon olvashatók: http://www.progverseny.hu

Frissítés dátuma: 2020.09.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.