Programozás órát tart általános iskolásoknak a DEAC-Hackers

2020, április 28 - 08:15
A DEAC-Hackers elsősorban a szervezett játékban, az e-sport tevékenységben és annak kutatásában érdekelt, ám utánpótlásnevelés is fontos számukra.

A jelen koronavírus miatti veszélyhelyzetben, amikor a távoktatás megkerülhetetlen fundamentum lett, adódott az ötlet a DEAC e-sportosai számára, hogy a BHAXorok Twitch-csatornáján kipróbálják a jelen pillanatban a DEIK programozás oktatását kiegészítő DEAC-Hackers Battle Royale Arena (a Vörös Pipacs Pokol) fiatalabb korosztályokra történő alkalmazhatóságát. 

Bátfai Norberttel, a DEAC-Hackers kutatási vezetőjével a Dehir készített interjút a témáról.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.