Nyílt Napok

Az Informatikai Kar nyílt napjait hagyományosan a Debreceni Egyetem DExpo kiállítása ideje alatt tartja. Ez általában az adott év novemberének utolsó hetében, két napos eseményként kerül megrendezésre. Ekkor a Debreceni Egyetem főépületében mindkét napon 10 órától vannak a kari tájékoztatók a képzésekről, a felvételi tudnivalókról. Mindkét napon az Informatikai Kar önálló standdal jelenik meg, ahol szóróanyagokat kaphatnak az érdeklődők, valamint személyre szabott információkkal látjuk el a diákokat, szüleiket.

Az Informatikai Kar épületében (Kassai úti Campus) mindkét napon tájékoztatók és érdekes szakmai előadások hangzanak el. Mindig ajánlunk a campusra érkező diákoknak látogatható órákat is.

Külön kérésre, lehetőség van előzetes egyeztetést követően középiskolás diákok fogadására az Informatikai Karon. Ekkor a karon futó képzések, az infrastrukturális feltételek bemutatása mellett lehetőség van a tanulóknak egyetemi előadások látogatására, valamint betekintést nyerhetnek az egyes kutatólaborok munkájába is.

Bővebb információ

Galéria

Frissítés dátuma: 2018.01.12.