Nyílt Nap 2021 2. félév

Online DExpo
2021. 11. 24-25.

A járványügyi előírásoknak megfelelően ebben az évben is online formában rendezi meg nagyszabású beiskolázási eseményét a Debreceni Egyetem. Az idei DExpo premierje november 24-én, szerdán, 16 órakor lesz a rendezvény YouTube-csatornáján. Az Informatikai Kar az esemény második napján, a csütörtökön 16 órakor kezdődő blokkban mutatkozik be.

A DExpo Magyarország legnagyobb, legszélesebb képzési spektrumú egyetemének bemutatkozása, amelyen az intézmény felvonultatja mind a 14 karát, valamennyi képzési programját, szervezeti egységeit, a hallgatók számára biztosított feltételeket. Az online DExpo ebben az évben is igyekszik a lehető legalaposabban tájékoztatni a Debreceni Egyetemmel kapcsolatban a továbbtanulás előtt álló középiskolásokat és szüleiket. A résztvevők a virtuális térben hasznos információkkal gazdagodhatnak és szinte azonnal választ kaphatnak a számukra fontos kérdésekre.

Az online DExpo YouTube-csatornája az alábbi linken érhető el:
https://www.youtube.com/channel/UCwGnn9FSPM52TNvYWgxZ0SQ/featured

Frissítés dátuma: 2021.12.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.