Nulladik évfolyam - előkészítő (programozás) (EFOP 3.4.4. projekt) | Debreceni Egyetem

Nulladik évfolyam - előkészítő (programozás) (EFOP 3.4.4. projekt)

Egyre kevésbé létezik olyan munkakör, ahol hosszú távra lehet tervezni valamilyen szintű programozási, algoritmizálási képességek nélkül. Ez a nulladik évfolyam - előkészítő szakkör azokat a 16-18 éves diákokat célozza meg, akik - akár már továbbtanulási célokból is, még egyetemi tanulmányaik megkezdése előtt - szeretnék elsajátítani a programozás alapjait, vagy elmélyíteni a már meglévő ezirányú tudásukat.

Egyrészt a szakköri alkalmak ideje alatt lehet megismerkedni ezzel az igen hasznos és ígéretes iránnyal, másrészt az mtmi portál segítségével otthonról is lehet próbálgatni a gyakorlásra kitűzött feladatok megoldását.

Oktató neve: Bertók Csanád

Oktató elérhetősége: 

Időpont:  2022. februárjában indul

Frissítés dátuma: 2021.11.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.