Kutatás-Fejlesztés

A Kar kiemelkedő tevékenységet folytat a kutatás-fejlesztés területén

  • Az egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata lehetővé teszi tanszékeken és karokon átnyúló kutató csoportok létrehozását.
  • Az Informatika Kar kutatási irányai az informatika és határterületei számos részére terjednek ki. Az egyes irányok tanszékekhez és kutató-fejlesztő laboratóriumokhoz tartoznak.

 

Frissítés dátuma: 2017.08.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.