IK pályázat hallgatói kutatási, fejlesztési és innovációs eredmény elismerésére

2021, november 25 - 09:30
A Debreceni Egyetem Informatikai Kara nappali tagozatos hallgatói részére pályázatot ír ki. A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. november 29.

 

Pályázat hallgatói kutatási, fejlesztési és innovációs eredmény elismerésére

 

Pályázati felhívás

 

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara nappali tagozatos hallgatói részére pályázatot hirdet a hallgatói kutatási, fejlesztési és innovációs eredmény elismerésére.

Pályázhatnak állami ösztöndíjas nappali alapképzések legalább II. éves hallgatói, valamint mesterképzések nappali tagozatos hallgatói. Pályázatot nyújthatnak be azok a nappali tagozatos hallgatók, akik színvonalas tanulmányi eredményeik mellett olyan tudományos kutatómunkát, szellemi alkotást hoztak létre, vagy fejlesztést végeztek, melyet hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, vagy önálló műként stb.) mutattak be, vagy részt vettek országos szakmai, tudományos versenyen a 2021-es naptári évben. A pályázó hallgató ösztöndíjindexe legalább 3,50 legyen a pályázat benyújtását megelőző két félév mindegyikében. Amennyiben ez az index egyik vagy mindkét félévben egyetem által koordinált mobilitási programban való részvétel miatt nem éri el az elvárt értéket, akkor korábbi félév(ek) ösztöndíjindexe is figyelembe vehető.

A támogatási összeget a beérkező pályázatok számának és minőségének függvényében határozzuk meg. (min. 50 000 Ft)

Formai hibának minősül és a pályázatból való kizárást vonja maga után az, ha

  • nincs ajánlója a pályázónak,
  • nincs kitöltve az adatlap.

A pályázat benyújtásának határideje 2021. november 29. (hétfő) 12:00 óra.

A pályázatot digitálisan a   email címre kell eljuttatni.

A pályázathoz oktatói ajánlás szükséges. 


Dokumentumok

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.