XVIII. Simonyi Konferencia

2021, március 29 - 14:45
A Simonyi Konferencia Magyarország legnagyobb egyetemi hallgatók által szervezett éves technológiai konferenciája a BME-VIK szervezésében.

A BME-VIK Simonyi Károly Szakkollégiuma szervezésében a Konferencián korábban előadói soraiban tudhatta olyan neves cégeket mint a NASA, Prezi, ESA, IBM, NVIDIA és még sokan mások.

Idén online fog megvalósulni a rendezvény április 14-én 12:00-tól.

További részletek: LINK
Vagy a Facebook


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.