Zyntern Case Study Challenge

2021, március 29 - 11:15
A tavaly nagy sikert arató Zyntern Case Study Challenge 2021-ben is megszervezi az év legnagyobb esettanulmányi versenyét!

A tavaly nagy sikert arató Zyntern Case Study Challenge 2021-ben is megszervezi az év legnagyobb esettanulmányi versenyét, melyben 3 kategóriában nevezhetnek a hallgatók! Részvételükkel valódi szakmai eseteket oldhatnak meg, valódi szakértőktől!

Fontos számunkra, hogy a hallgatók az egyetemi tanulmányaik mellett is fejlődhessenek és igazi tapasztalattal gazdagodjanak. A 3 legjobb csapat értékes díjakban részesül, kategóriánként összesen 500.000 Ft össznyereményben!

Jelentkezhetnek 3-6 fős csapatokban IT / Tech kategóriákban, ahol partnerünk a Telenor.

Jelentkezési határidő: 2021.04.02. 23:59

További részletek az alábbi linken elérhetőek:
https://blog.zyntern.com/zyntern-case-study-challenge/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.