Ösztöndíj lehetőség

2019, november 14 - 09:00
Féléves tanulmányi ösztöndíj Kínában, Nanjingban

Újra lehet pályázatot beadni a tavaszi félévre a Nanjing University of Science and Technology-ra Kínába, ahol már több DEIK-s hallgató eltöltött egy félévet.

A nyertes pályázóknak a NUIST 5 hónapon keresztül tandíjmentességet, szállást, biztosítást, és ezen felül 3000 CNY (kb. 130,000 Ft-nak megfelelő) havi ösztöndíjat biztosít.

További részletek: http://mobi.unideb.hu/Nanjing


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.