A tanév első Nyílt Napja

2019, október 9 - 12:45

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 projekt keretében Nyílt Napot rendezett középiskolás diákok számára 2019. október 4-én, ahol közel 100 érdeklődő jelent meg.

A délutáni programban a résztvevők megismerkedhettek az Informatikai Kar képzési palettájával a BSc szakok tükrében. Számos tudomány-népszerűsítő programot ajánlottunk számukra, felhívtuk figyelmüket az Informatikai Szakmai Napokon való részvétel lehetőségére. A szakköri lehetőségek és Nyári táborok tematikái is ismertté vált számukra. A közelgő DExpo és Pályaorientációs Napok rendezvényeiről így most első kézből kaptak információkat a diákok és meghívást adtunk át nekik a kar által szervezett programozói versenyekre.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.