Big Data nemzetközi együttműködés

2019, október 4 - 09:15

Karunk dékánja, Dr. Hajdu András, karunk oktatója, Dr. Harangi Balázs, valamint a Műszaki Kar oktatója, Dr. Máté Domicián látogatást tett a kínai Guangxi University of Finance and Economics egyetemen.

Egy nemzetközi fórum keretén belül Dr. Hajdu András közreműködésével a Debreceni Egyetem és a kínai fél megalapította a közös Big Data Research Center-t, valamint a két egyetem között oktatási együttműködésről is szó esett, amely várhatóan 4 BSc szak indítását jelenti.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.