SAS Adattudós Hackathon

2019, szeptember 3 - 09:45
A SAS Adattudós Hackathon versenyt hirdet egyetemi hallgatók részére.

Az országos verseny szeptember 27. és október 1. között kerül megrendezésre budapesti helyszínnel.

A verseny SAS előképzettséget nem igényel.

A jelentkezők egy 1 napos képzéssel kezdenek, ahol megismerik interaktív adatbányászat és gépi tanulást támogató eszközünket open source integrációval, így mindenki  a szájízének megfelelő módon közelíthet a feladathoz.

A képzés után 2 nappal indul is az éles verseny, ahol a csapatok vezető analitikai szakértők mentorálására is számíthatnak szükség esetén. Az eredmények prezentálása szakmai zsűri előtt az utolsó nap délelőttjén lesz. A lényeg, hogy a feladat során adatmanipulációs, adatfeltárási, modellezési és végül prezentációs képességekre is szükség lesz a kreatív ötletek mellett.

A versenyre a hallgatók egyesével jelentkeznek és 3-4 fős csapatokba soroljuk őket a tanfolyam napján.

Ha már jelentkezéskor meg van a csapat, akkor a megjegyzéshez beírhatják minannyian a csapattársak vagy csapat nevét. 

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.