Pethő Attila kitüntetése, gratulálunk!

2019, augusztus 21 - 09:45

Pethő Attila, az MTA rendes tagja, karunk alapító dékánja, a Számítógéptudományi Tanszék egyetemi tanára az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott, melyet Áder János köztársasági elnök megbízásából Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere adott át.

Az Informatikai Kar nevében szívből gratulálunk a magas elismeréshez, és kívánunk neki sok sikert, minden jót a jövőben is!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.