PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – 2019

2019, május 13 - 14:30
L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért

A L’ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével – idén már tizenhetedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíjpályázatát a nemzetközi L’ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2019. évre.

A pályázatok benyújtása: A pályázatokat elektronikusan kell benyújtani.  A https://www.forwomeninscience.com/en/home linken a „Programs” pontnál a „Fellowships”-re kattintva a régió, és az ország kiválasztása után az „Application” résznél regisztráció után lehet kezdeni az adatok feltöltését. 

További információ:  

  • Sasvári Tünde, tel: +36 1438-2236, 
  • email:

A Pályázatok feltöltésének határideje: 2019. június 3.

A Pályázatok elbírálási határideje: 2019. szeptember 1.

FELHÍVÁS


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ