2018/2019-es tanév tavaszi TDK konferencia

2019, április 11 - 16:00
Informatikai Tudományi és Könyvtártudományi Diákköri Konferencia

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara 2019. április 11-én, 16 órai kezdettel tartja a 2019/2020-as tanév tavaszi Informatikai és Könyvtártudományi Diákköri Konferenciáját. 

A kari konferencia célja, hogy a Debreceni Egyetem legkiválóbb hallgatói az informatika- és könyvtártudomány területein elért tudományos eredményeinek bemutatási és értékelési fóruma legyen, ezáltal ösztönözze a kari TDK keretei között végzett hallgatói tudományos munkát.

A konferenciára a jelentkezés a bemutatásra szánt dolgozat egy oldal terjedelmű összefoglalójának elektronikus feltöltésével történik.

Az összefoglalók feltöltésének határideje: 2019. március 18. (hétfő) 23:59

A dolgozatok és mellékleteik feltöltési és leadási határideje: 2019. április 1. (hétfő) 12:00

A dolgozatok két nyomtatott példányát külön kell leadni az Informatikai Kar I-227-es szobájában Dr. Biró Piroskának, illetve feltölteni a TDK honlapjára.

A konferencia részletes programját 2019. április 8-án tesszük közzé. 

További információk: https://oldwww.inf.unideb.hu/smartcampus/tdk/

Felhívás (pdf)

Programfüzet (pdf)

Eredmények (pdf)


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ