Digitális képek számítógépes feldolgozása

2019, február 5 - 13:45
Digitális képek számítógépes feldolgozása – KÉPAF 2019 konferencia

2019. január 28-31. között tartotta az NJSZT Képfeldolgozók és Alakfelismerők Szakosztálya (KÉPAF) a rendes kétéves konferenciáját a Debreceni Egyetem Informatikai Karán. A konferencia alapvetően a digitális képek számítógépes feldolgozásával és felismerésével kapcsolatos tudományos kutatások, fejlesztések és új számítógépes termékek bemutatására biztosít szakmai fórumot. Célja, hogy a szakértők és a terület iránt érdeklődők számára lehetőséget nyújtson az elért eredmények és a folyó munkák megismertetésére és megvitatására, továbbá támogassa a kapcsolatépítést külföldi kollégákkal és társszervezetekkel.

Az idei, sorban a 12. konferenciának a 4 nap alatt közel 100 résztvevője képviselte a szakmát, 60 előadás hangzott el spotlight és e-poszter formájában, míg a technológiai fejlesztések eredményeit a demo szekciókon lehetett megtekinteni. A szakmai program mellett sor került a KÉPAF Díjainak átadására is: a PhD Díjat Sánta Zsolt, a Kuba Attila Díjat pedig Eichhardt Iván nyerte el. A KÉPAF tisztújító taggyűlésének eredményeként Hajdu András leköszönő elnököt Benedek Csaba váltotta.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ