„Segítség, informatikus leszek?!” - Oklevélátadó

2018, december 18 - 11:00
Átvették oklevelüket a "Segítség, informatikus leszek?!” interaktív pályaorientációs fórum és játékos kvíz nyertesei Dr. Mihálydeák Tamástól.

Átvették oklevelüket a Segítség, informatikus leszek?!” interaktív pályaorientációs fórum és játékos kvíz nyertesei Dr. Mihálydeák Tamástól, az Informatikai Kar dékánjától.
A DE IK Mentorprogram keretében 2018. november 20-án megrendezésre került vetélkedő fődíja is átadásra került karácsony előtt, amely a Kar saját fejlesztésű „Menekülés a szerverszobából” szabadulós játék részvételi lehetősége volt a nyertes csapat számára. Gratulálunk a győztes „Null” csapatnak és mentorának, Balogh János Dávidnak, valamint a 2. helyezett „Kecske” (mentora: Noémi Bíró) és a 3. helyezett „4ntisocs” (mentora: Sáfrány Artúr) csapatnak!

Képek


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ