"Segítség, informatikus leszek?!"

2018, november 26 - 14:45
Remek hangulatban került megrendezésre a „Segítség, informatikus leszek?!” interaktív pályaorientációs fórum és játékos kvíz.

Közel 100 hallgató részvételével, remek hangulatban került megrendezésre 2018. november 20-án 16 órától az Informatikai Karon a DE IK Mentorprogram keretében a „Segítség, informatikus leszek?!” interaktív pályaorientációs fórum és játékos kvíz. A program során a karrierjüket tervező elsős hallgatók tehették fel kérdéseiket a meghívott vendégeknek. Az esemény további részében szórakoztató kvízben vetélkedhettek hallgatóink, melynek fődíja az Informatikai Kar saját fejlesztésű „Menekülés a szerverszobából” szabadulós játék részvételi lehetősége volt a nyertes csapat számára.

Képek


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.