DEIK Regionális Programozó Csapatverseny 2018

2018, december 9 - 09:00 - 18:00

Idén 2018. december 9-én, vasárnap kerül megrendezésre - immár hetedik alkalommal - a DEIK Regionális Programozó Csapatverseny, amely az Informatikai Kar legnagyobb saját szervezésű programozó versenye. A rendezvényre várjuk a régió középiskoláiból a vállalkozó kedvű, a programozás és az algoritmikus feladatmegoldás iránt érdeklődő diákokat és felkészítő tanáraikat, valamint a hasonló típusú versenyek iránt elkötelezett egyetemi hallgatókat. A verseny csapatverseny, a rendelkezésre álló 5 óra alatt kell a háromfős csapatoknak a kitűzött 8-12 feladatból a lehető legtöbbet megoldani.

A versenyre jelentkezni a verseny honlapján, a http://www.progverseny.hu/ oldalon lehet, ahol megtalálható a részletes versenyszabályzat, valamint további információk is a versennyel kapcsolatban.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ