Külkapcsolatok

Az Informatikai Kar napi kapcsolatban áll több céggel is. Annak érdekében, hogy a cégek és diákjaink közötti kapcsolatfelvételt elősegítsük, évente kétszer szervezünk Szakmai napokat, melyen a cégek is bemutatkozhatnak.

Hogyományosan az év utolsó tanítási napján kerül sor a Gyires Béla Informatika Napra, ahol a legjobb diákok jutalmazása mellett tudományos előadások során villantunk fel részleteket a kari kutatómunkából, illetve meghívott előadóink ismertetik eredményeiket.

Lehetőséget nyújtunk az érdeklődőknek a kari életbe való betekintésre: Nyílt nap, Lányok napja, Kutatók éjszakája.

Karunk rendez meg egyetemisták és középiskolások részére egy Regionális Programozó Csapatversenyt.

Frissítés dátuma: 2021.03.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.