II. Országos IT Megmérettetés 2018.

2018, augusztus 24 - 13:15

Keressük az ország legsokoldalúbb IT szakembereit!

"Szeretsz játszani? Szereted az izgalmas történetekbe ágyazott versenyeket, ahol fordulóról-fordulóra változik, alakul minden? Kíváncsi vagy arra, hogy mennyire naprakész az IT tudásod? Érdekelnek az olyan helyzetek, ahol arra van szükség, hogy kihozd magadból a maximumot? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor jó helyen jársz, mert szeptemberben újra versenyre hívunk, Téged is vár a II. Országos IT Megmérettetés!"

Másodjára rendezi meg Magyarország legnagyobb online IT versenyét a IThon.info csapata: a szakmailag továbbfejlesztett megmérettetésben idén már 24 kategóriában, még több partnerrel, még sokszínűbb nyereményekért indulhatunk.

"24 kategória – 10 hét – 10 forduló – 10 perces feladatok, amelyeket bárhonnan – akár otthonról is teljesíthetsz!"

A Megmérettetésre augusztus 8-tól lehet nevezni az esemény weboldalán, a verseny pedig szeptember 12-én indul és 10 héten át tart.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.