eNET kérdőív

2018, május 2 - 09:15
Informatikus szakmai továbbképzés és gyakorlat kérdőív

Az eNET az informatikai szakmai továbbképzéssel és gyakorlattal kapcsolatosan végez rövid online felmérést informatikus hallgatók körében. A kérdőív kitöltése a válaszoktól függően 1-2 percet vesz igénybe. Az adatokat játékfejlesztési képzéssel kapcsolatban használják majd fel.

A kitöltők között 5 darab 10 ezer forint értékű Best Byte vásárlási utalványt sorsolnak ki. Töltsd ki Te is a kérdőívet, mondd el a véleményed!

KÉRDŐÍV


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.