Információbiztonsági CTF verseny

2018, május 2 - 09:00
2018. május 4-7. A verseny fődíja: 200.000Ft!!!

Tisztelt Informatika Kar Hallgatója!

Budapesti székhelyű, nemzetközi irányultságú szervezet, IT Biztonsági csapata új kollégákat keres. Ennek keretében IT biztonsági versenyt hirdet a szervezet. A versenyen legjobban szereplő, általuk kiválasztott hallgatóknak ösztöndíj-szerződést, valamint állás lehetőséget ajánl a csapatukban akár 2018. nyári munkakezdéssel.

Az első helyezett komoly pénzdíjat – 200.000- Ft.-os díjat is kap. Ha szeretne IT biztonsággal foglalkozni, és érdekli a hackelés, a crackelés, a webes technológiák vagy a kriptográfia, akkor látogasson el a következő oldalra.

A verseny előreláthatóan 2018. május 4-7-ig tart, a játékhoz semmi másra nem lesz szüksége, csupán számítógépre és internet csatlakozásra, és leginkább a tudására! A nyertest várhatóan már május során megajándékozzák a fődíjjal.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.