Az ECN nemzetközi programozó verseny

2018, április 18 - 20:15
Az ECN nemzetközi programozó verseny kari selejtezője

2018. április 21-én, szombaton 10 és 15 óra között rendezzük meg az Informatikai Kar ACM stílusú házi programozó versenyét a karon tanuló érdeklődő hallgatók részére csapatverseny kategóriában. A verseny egyben selejtező a 2018. május 12-én a marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen megrendezésre kerülő ECN nemzetközi programozó versenyre.

A csapatversenyre háromfős csapatok jelentkezését várjuk. A résztvevőknek 8-12 különböző nehézségű, angol nyelven megfogalmazott feladatot kell kidolgozniuk, és Free Pascal, Python, Java, C#, C vagy C++ programozási nyelven kódolniuk. Mivel a marosvásárhelyi versenyen a kiírás szerint csak Free Pascal, C és C++ nyelveken lehet programozni, erre a versenyre az a csapat kvalifikálja magát, aki ezeken a nyelveken a legtöbb feladatra küld be helyes megoldást.

A versenyre nevezni a https://www.ik.unideb.hu/programozo-versenyek/ oldalon lehet. A versenyre 2018. április 20-án 16 óráig várjuk a jelentkezéseket.

A várhatóan nagyszámú jelentkező csapatra tekintettel versenyünkön fenntartjuk a jogot a csapatok előzetes rangsorolására és szűrésére a csapattagok korábbi versenyeken elért eredményei alapján - a jelentkezési sorrendtől függetlenül. A jelentkezések elfogadásáról 2018. április 20-án 16 óra után tájékoztatjuk a versenyre jelentkezetteket.

A versenyen történő eredményes részvétel elszámolható egyes egyetemi pályázatokban is.

Várjuk érdeklődését és jelentkezését!

Sikeres versenyzést kívánnak a szervezők:

Kósa Márk
Kádek Tamás
Pánovics János


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.