Elstartolt a TEAMSOC21 workshop Zágrábban

2018, április 16 - 19:45

A DEIK négy hallgatójának (Erős Alexa, Bagossy Attila, Tóth Róbert, Serbán Norbert, ) közreműködésével elstartolt a TEAMSOC21 projekt Zágrábban április 16 és 27 között megrendezésre kerülő workshopja.

A XXI. századi ICT mérnökség miben létét esettanulmányok köré csoportosítva, a megelőző kéthónapos virtuális csoportmunka után, most a csapattagokkal élőben is találkozva fejezik be.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.